Kemudahan - Common - Manchester City FC

Accessibility links

Access other Manchester City products

Close

Continue to mcfc.co.uk

Continue to mcfc.co.uk

Kemudahan

Kelab Peminat Bola sepak Manchester City adalah komited untuk menyediakan kepada semua pengguna kami akses yang sama rata untuk capaian maklumat kami. Dengan kebolehan mengakses sebagai aspek penting dalam reka bentuk dan pembinaan laman web kami, kami menggunakan prinsip reka bentuk universal untuk memastikan laman web kami boleh dilihat dan dilayari dengan berkesan oleh semua pengguna kami, bebas daripada peranti yang mereka biasa gunakan.

Akses standard kami adalah selaras dengan Inisiatif Kebolehcapaian Web (WAI) - standard yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang dihasilkan oleh Kosortium Laman Web Sedunia (W3C). Kami berhasrat untuk mematuhi semua keutamaan WAI satu pemeriksaan, juga termasuk untuk pelbagai keutamaan dua dan tiga pintu masuk yang dikenal pasti oleh Institut Diraja Kebangsaan Orang Buta.

Manchester City Football Club
Etihad Stadium
Etihad Campus
Manchester
M11 3FF
United Kingdom

Hubungi +44 161 444 1894


Bagaimana untuk menghubungi kami
Jika anda ingin mendapatkan maklumat lanjut atau mempunyai sebarang komen tentang dasar privasi kami atau mana-mana aspek lain mengenai laman web atau perkhidmatan kami, sila hubungi kami di alamat di atas.

Laman ini menggunakan kuki. Dengan mengklik anda bersetuju untuk membenarkan pengunaan kuki.

Benarkan